Menu

🌱100% peroxidevrij - vandaag besteld is morgen in huis🚛

Over ons

Welkom bij The Whitening Company, een dynamisch bedrijf dat in 2019 is opgericht. Met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid streven wij ernaar het verschil te maken in de tandenbleekindustrie.

Ons jonge team, doordrenkt met een passie voor cosmetica, is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en weet als geen ander hoe we onze klanten hierin kunnen betrekken.

Als specialist in het produceren en leveren van tandenbleekproducten bieden wij een breed assortiment aan, waaronder bleekstrips, tandenbleekgel, speciale tandpasta, whiteningpoeder en speciale tandenborstels.

Wat ons onderscheidt van concurrenten is ons engagement voor 100% natuurlijke producten. Al onze ingrediënten zijn op natuurlijke basis, wat resulteert in peroxidevrij bleken voor al onze tandenbleekproducten.

Heb je een tandenbleek- of schoonheidssalon? The Whitening Company voorziet je graag van onze producten. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van een passend advies en assortiment. Ontdek de mogelijkheden via onze contactpagina.

Bij The Whitening Company is kwaliteit ons visitekaartje!